החללית הישראלית הראשונה

מר כפיר דמרי ירצה על חקר החלל ועל הנסיון של צוותו להנחית חללית ישראלית ראשונה על הירח

14 במרץ 2013, 17:00
דיזינגוף סנטר
החללית הישראלית הראשונה

צוות  SpaceIL הינו צוות ישראלי המשתתף בתחרות של גוגל Google Lunar X-Prize :

המשימה בתחרות היא להנחית כלי רכב בלתי מאויש נחיתה רכה על הירח, להתקדם 500 מטרים ע"פ הירח ולשלוח תמונות ווידאו לכדוה"א. הצוות הראשון שיעשה זאת יזכה ב-20 מיליון דולר.

צוות SpaceIL הוקם כעמותה ללא מטרות רווח והצהיר שיתרום את כספי הפרס לקידום חינוך מדעי טכנולוגי. לתחרות רשומים למעלה מ-30 צוותים מכל העולם.

SpaceIL הוא הצוות הישראלי היחידי, לכן עבור הצוות זוהי משימה לאומית כמייצגיה של מדינת ישראל.

אודות כפיר דמרי:

• מייסד וסמנכ”ל תפעול SpaceIL
  • מהנדס מערכות תקשורת, מרצה בתחום תקשורת המחשבים ויועץ בתחום תקשורת ואבטחת המידע.
  • כפיר שירת כקצין ביחידה טכנולוגית מובחרת של חיל המודיעין והוא בעל תואר B.Sc בהנדסת מערכות תקשורת מאוניברסיטת בן גוריון.

ההרצאה תתקיים בדיזינגוף סנטר בתל-אביב, בנין B, מתחם "קפנטו", בשעה 17:00

הכניסה חופשית